ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Rijlessen

De rijlessen duren 60 minuten.
In die tijd wordt je thuis opgehaald en thuis afgezet. Wil je ergens anders afspreken (bijvoorbeeld op school, stage of sport) dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

2TODRIVE

Ook bij rijschool WM is er de mogelijkheid tot 2todrive.
Dit biedt 17 jarigen de mogelijkheid om onder begeleiding van een coach auto te rijden. Vanaf 16,5 jaar mogen leerlingen starten met het nemen van rijlessen. Vanaf 17 jaar is het mogelijk om praktijkexamen te doen. Wanneer het rijbewijs behaald is, mogen zij tot hun 18e verjaardag auto rijden onder begeleiding van een coach. Door 2todrive kunnen jongeren dus eerder hun rijbewijs halen en vanaf 18 jaar direct zelfstandig de weg op met goede rijervaring opzak!

 

Rijschool WM helpt je graag op weg met rijlessen in de omgeving Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Guttecoven, Einighausen, Nieuwstadt, Susteren, Stein, Elsloo, Beek, Spaubeek, Schimmert, Genhout, Bunde, Kelmond, Berg aan de Maas, Urmond, Munstergeleen, Puth, Oirsbeek.
Staat jouw woonplaats er niet tussen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

 

De leerling gaat rijden in een recente, goed onderhouden lesauto welke is voorzien van de benodigde accessoires. De lesauto’s zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van rijlessen, het verrichten van een tussentijdse toets en praktijkexamens.